• Mon. Dec 11th, 2023Put them down with cannon fodder! ukraine war video footage 2023 ================= ================= #War …

source

One thought on “Put them down with cannon fodder!🔥ukraine war video footage 2023”
  1. ik snap het medeleven, maar we vergeten dat Oekraine 20 jaar lang niet bij Europa en Navo wilde komen, hebben zelf niet voor hun eigen veiligheid willen zorgen/betalen met 'n sterk leger dat een ieder weldenkend mens dan zou hebben geregeld wonend naast Poetin als voormalig Sovjet bezit met notabene veelbetekenend Kiev ….ze willen nu wel 'Navo' en 'Europa' steun….gratis neem ik aan en daarna mogen wij betalen voor de heropbouw van 't kapotgeschoten land. Als we hier nog meer gaan helpen, wordt de waarde van Navo lidmaatschap er ook niet sterker op….en last but not least, het volk in Ukraine helpen we waarschijnlijk ook niet echt en was misschien beter af geweest als niemand had geholpen, dan was 't alweer 'back to normal' daar met wat censuur en minder vrijheid maar wel nog met 'n huis en eten..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *